Sestra Cece Ražnatović više ne izgleda ovako: Nova frizura je učinila drugom ženom, pogledajte zašto su je sinoć svi komentarisali

Sestra Cece Ražnatović više ne izgleda ovako: Nova frizura je učinila drugom ženom, pogledajte zašto su je sinoć svi komentarisali

Radi toga što je baš ne viđamo često u medijima, svako pojavljivanje od sestre Cece Ražnatović je pravi spektakl. Čim je mediji vide, onda se svi trude da dobiju izjavu u određenim stvarima, dok i nastoje usnimiti što više njenih fotografija.

Lidija Ocokoljić je zbog svog modnog izbora i fizičkog izgleda izazvala veliku pažnju, a tako je njen izgled postao ponovo tema interesa. Značajan događaj na kojem se pojavila su pripredili Petar Mitić i Ivana Pavković u jednom pretolničkom restoranu u čast vjenčanja kćerke.

Ta je proslava privukla dosta poznatih ličnosti, a poseban naglasak je bio na sestru od Cece, a također je i stajling od obje njih ostavio upečatljiv dojam na sve prisutne koji su zaista bili zadivljeni sa njihovom nenametljivom elegancijom.

Kao što možete da pogledate, Lidija se odlučila za kombinaciju duge suknje i bluze u lijepoj nijansi. Ceca se ipak odlučila za crne hlače i bijelu šljokičastu majicu, pa joj je ta kombinacija stojala odlično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *