Javno je varao i ostavio zbog 30 godina mlađe, a u 76-toj godini dobio blizance: Snežana Savić otkrila sve detalje odnosa sa bivšim - dijamant zamijenio za bižuteriju

Javno je varao i ostavio zbog 30 godina mlađe, a u 76-toj godini dobio blizance: Snežana Savić otkrila sve detalje odnosa sa bivšim – dijamant zamijenio za bižuteriju

Bivši suprug Snežane Savić oženio se 30 godina mlađom glumicom. Sa njom je u 76-godini dobio blizance: Dragoslav i lijepa glumica Snežana su bili u braku, a poslije nekoliko godina zajedničkog života su se razišli. Razlog tome je bila njegova pr’evara.

Naime, on je Snežanu tada pr’evario sa Jasminom Medenicom koja se pojavljivala u “Sekula i sve njegove žene”. To je Snežani veoma tešk0 palo. Dok su svi Dragoslavu zavidjeli na Snežani, on ju je ostavio zbog neke druge. I to žene koja nije ni blizu atraktivna kao ona.

To je tada bio veliki skandal i svima je bilo žao što Snežana prolazi kroz takav period.  Snežana je važila za jednu od najljepših glumica i mnogi muškarci su Iudjeli za njom. I sada je veoma atraktivna.

Dragoslav i Jasmina su kratko bili zajedno, a onda su raskinuli. Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom po imenu Dragana Tukalj. Sa njom je u osmoj deceniji dobio blizance, sina i kćerku. Kćerka se zove Iskra i sina Lazara. Evo kako Dragoslav sada izgleda:

Evo kako izgleda njegova izabranica  s kojom se vjenčao 2003.  godine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *