Haris i Melina su godinama krili 0vo, zapravo oni nisu zajedno: Đina Džinović odaIa duboku int1mu svojih roditelja - estrada u nevjerici

Haris i Melina su godinama krili 0vo, zapravo oni nisu zajedno: Đina Džinović odaIa duboku int1mu svojih roditelja – estrada u nevjerici

Moramo da kažemo kako se svašta toga saznalo o ovoj porodici, od kako je djevojčica od 17 godina, koja je inače mezimica Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović počela da bude sve aktivnija na društvenim mrežama.

Ona je u nekoliko navrata dovela svoje roditelje do stuba srama, da li svijesno ili nesvijesno ,mi to ne znamo. Jeste mlada, ali kako je Haris rekao jednom prilikom, pustili su je da se bavi javnim svijetom, kad joj to ide od ruke, dok njihov sin Kan, nikako ne voli medije i ne eskponira se ,oni i to poštuju.

Ona je sada držala live na svom tik toku i rekla je u tom bezazleno da njeni roditelji, Haris i Melina ne spavaju u jednoj spavaćoj sobi, nego odvojeno. Ovo je otriće jako intimnog dijela iz njihove kuće, pa se mnogi pitaju kako će sada na ovo odreagovati njen otac koji je prije par sedmica zbog prov0kativnih fotografija koje je objavila opravdavao za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *