Zovu je srpska Monica Belluci, a 0vako izgleda žena Dragana Bjelogrlića: U braku je s njom 27 godina, oči će vam stati kad je vidite - i poslije dva poroda ima tijelo kao avion

Zovu je srpska Monica Belluci, a 0vako izgleda žena Dragana Bjelogrlića: U braku je s njom 27 godina, oči će vam stati kad je vidite – i poslije dva poroda ima tijelo kao avion

Poznati glumac Dragan Bjelogrlić,  neko je ko vrlo rijetko priča o svom privatnom životu i odrastanju. Ono o čemu najmanje priča svakako su supruga Maja i njihova djeca Mia i Aleksej. Međutim, ovaj glumac ima i te kako ima čime da se pohvali, jer je njegova žena zasigurno jedna od najljepših dama kod nas.

Mnogo ljudi mu zavide na ljepšoj polovini koja i dalje izgleda veoma atraktivno, što i ne čudi s obzirom na to da se nekada bavila modelingom. Upravo zahvaljujući svom poslu njih dvoje su se i upoznali na snimanju jedne reklame za namještaj.

Maja je inače studirala engleski jezik i književnost,  te je ubrzo nakon udaje stavila tačku na manekensku karijeru, pa je neko vrijeme radila kao prevodilac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *