"Svaku večer jela sam list čuvarkuće, a kad sam otišla na kontrolu doktor se uhvati0 za gIavu": PogIedajte šta se desilo njenom tijelu

“Svaku večer jela sam list čuvarkuće, a kad sam otišla na kontrolu doktor se uhvati0 za gIavu”: PogIedajte šta se desilo njenom tijelu

Danas ćemo pisati malo o alternativnoj medicini koja je nekako pala u zaborav. Dosta ljudi ni ne pokušava da riješi neki problem prirodnim putem, a ovakvi lijek0vi su ljudima više pomagali u prošlosti nego u današje vrijeme.

Čuvarkuća je veoma dobra biljka i može se koristiti za razne stvari pa tako se svaka promjena na koži može tretirati sa ovom biljkom i dovoljno je da je samo utrljate na kožu pa će za par dana biti vaš problem riješen.

 

Također se jedna žena preko društvenih mreža oglasila i podijelila je da je imala problem da joj je krvn’a slika bila loša pa da je pronašla spas u čuvarkući. Rekla je dda je koristila jedan stari recept gdje je potrebno 300 grama lišća ove biljke pomiješano sa pola kile meda, a da kada je poslije mjesec danas korištenja toga otišla kod doktora da se on iznenadio jer su joj nalazi bili veoma dobri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *