Najljepše vijesti stižu iz doma Lidije Vukićević: Glumica od sreće ne može da d0đe sebi - Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (Foto)

Najljepše vijesti stižu iz doma Lidije Vukićević: Glumica od sreće ne može da d0đe sebi – Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (Foto)

Lidija Vukićević je prije 31 godinu rodila sina Andreja Mrkelu, dok je ubrzo došao i njegov brat Davi, a tada se umjetnica koja je bila veoma tražena potpuno posvetila djeci i radi njih je pauzirala sa karijerom.

Lidijina pauza je potrajala radi poslovnih obaveza supruga Mitra Mrkela koji je bio uspješni nogometaš i oni su godinama živjeli u americi, dok je nakon razvoda Lidija došla u Beograd i vratila se poslu.

Glumica je rekla da se nije nikada pokajala zbog toga što je pauzirala sa karijerom jer je na pravi put izvela svoje sinove, a Andrej je danas sportski menadžer, dok je David pilot.

Lidija već dugo vremena priželjkuje da će postati baka, ali ipak unuka još nema, dok njeni nasljednici i dalje nalaze razloga da se zajedno druže i da proslave nove ciljeve i rođendane, kao što je to bilo ovoga put. Poslije svega se oglasila i Nađa Ilić koja je Andrejeva izabranica i ona je uputila svome Andreju čestitke gdje je objavila njegovu sliku iz djetinjstva i rekla kako je od malih nogu zgodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *