Kuća mu sva u zlatu, a sada je Ljuba Aličić pokazao i ženu: "Ja sam nju iz škole ukra0" - Evo kako izgleda plavuša koju voli već 4 decenije (Foto)

Kuća mu sva u zlatu, a sada je Ljuba Aličić pokazao i ženu: “Ja sam nju iz škole ukra0” – Evo kako izgleda plavuša koju voli već 4 decenije (Foto)

Ljuba Aličić u skorije vrijeme izaziva dosta pažnje sa svojim javnim izjavama i prepirkama sa dugogodišnjim saradnicima, a za preko 35 godina blistave karijere je on sebi dozvolio da bude zvijezda.

U Šapcu je pjevač proveo cijeli život, a u srcu grada stoji njegova kuća koja je ukrašena duboko ružičastom bojom, dok ulica koja vodi do pjevačeve kuće je udaljena negdje oko 500 metara od starog grada i Tvrđave.

Prema riječima prolaznika je Ljuba veoma često viđen vani, a njegov susjed kojinije htio biti imenovan u novinama je samo pohvale imao za pjevača i rekao da je to jedan istinski fin čovjek koji je uvijek u kontaktu i razgovara sa svima kada mu se nađu na putu.

Ljubina kućća zauzima oko 400 kvadratnih metara, a u agenciji za nekretnine su rekli da je ova kuća procijenjena na barem 500.000 eura ili više. Iako su mnogi otišli u Beograd, Ljuba je ostao vezan za svoj gradić Šabac.

Za svoju suprugu je rekao da je 38 godina sa njim i da je to njegova najveća životna ljubav i da je imao sreću što je našao poštenu i dobru ženu, a da je ju je iz šk0le ukra0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *