Rada Manojlović spakovala kofere, prekipiIo joj: Pjevačica otišla iz Srbije, pobjegIa od Harisa - nije sama, sa njom se nalazi i 0va osoba, isplivale slike

Rada Manojlović spakovala kofere, prekipiIo joj: Pjevačica otišla iz Srbije, pobjegIa od Harisa – nije sama, sa njom se nalazi i 0va osoba, isplivale slike

Rada Manojlović je jako dugo na javnoj scnei, o njenom životu se uvijek pisalo ali nikada kao sad jer mediji ne raspolažu nikakvim informacijama koje je ona dala za njih nego samo spekulacijama i nagađanjima. Dosta se pisalo  o tome da ona nema nikakav odnos sa harisom, da se pomirila sa bivšim Milanom, šta je istina od svega čekamo da nam ona kaže?

Rada je neko koga široke narodne mase jako vole, od početka karijer enije imala nikakav problem da kaže svima sve o sbei odvela je ljude u rodno selo pokazala kako se njeni bave stočarstvom i poljoprivredom, na sebi nije radila korekcije i ljudi to cijene i prepoznaju:

Ona je sada spakovala kofere i otišla da s eodmori od medija i raznih priča po meidjima, kaže da više ni sama ne zna šta da misli niti šta da kaže. Kako vidite s njom je njena sestra s kojom je vezana jako ,ona je sada i njen poslovni partner pisali smo na tu temu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *