Najtajnija svadba Balkana, privatno ostrvo i Milo u smokingu: Nikome u Crnoj Gori nije bilo dozvoljeno jedno, 0vo su jedine slike

Najtajnija svadba Balkana, privatno ostrvo i Milo u smokingu: Nikome u Crnoj Gori nije bilo dozvoljeno jedno, 0vo su jedine slike

U skorije vrijeme je u drugom krugu izbora za predsjednika Crne Gore pobijedio Jakov Milatović pa je poslije tri decenije skinuo sa trona Mila Đukanovića. Milo ima jedno sina Blaža i kada se on ženio prije četiri godine, tada Đukanović nije nikako žalio novac pa je napravio svadbu na Svetom Stefanu.

Novinaru su tako govorili da je na tu svadbu potrošeno milion minimalno jer je Kraljičina plaža bila jako čuvana i to od strane policije i privatne zaštitarske kompanije, dok je na vjenčanju bilo prisutno oko 40 ljudi koji su do plaže dovezeni sa električnim vozilima iz hotela, a samom veselju je bilo oko 440 zvanica.

Tako je čitavu noć policijska patrola plovila morem između Svetog Stefana i Budve, dok su goste zabavljali Aco Pejović, Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, dok je to vjenčanje poznato kao i jedno od najčuvenijih na balkanu. Nije poznato koliko je tačno Milo iskeširao za svadbu od sina jedinca, ali je sigurno iznos o kojem se može sanjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *