Promijenila je tri srednje škole, ali to nije ono najg0re: Evo šta je Jelena Karleuša po obrazovanju, spremite se na š0k

Promijenila je tri srednje škole, ali to nije ono najg0re: Evo šta je Jelena Karleuša po obrazovanju, spremite se na š0k

Poznato je da je Jelena Karleuša izgradila karijeru na skandalima, dok ona nije godinama izbacila album ali mmediji pišu svakodnevno o njoj i stvarima koje se dešavaju u njenom životu.

Ono sa čim javnost nije toliko upoznata oko Jelene Karleuše jeste njeno obrazovanje. Kada je Jelena završila osnovnu školu, onda je upisala gimnaziju u Zemunu, ali ipak joj se tamo nije baš sviđalo pa nije ostala ugo.

Djevojkama nije dozvoljeno tamo bilo da se šminkaju i da nose kratke suknje, dok je na časovima morala da bude tišina, a ona je tada već snimila svoj prvi album dok je često odsustovala sa nastave u to vrijeme.

Poslije toga se prebacila u politehničku školu, dok se tamo nije dugo zadržala pa je na kraju vanredno završila srednju turističku školu, dok je i pohađala i muzičku. Jelena je ipak odlučila da onu svoju karijeru gradi na drugačiji način gdje joj školovanje nije potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *