"Unajmili smo privatnog detektiva": Mama Džehva priznala u kakvom je stanju Teodora nakon skandaIa pa otkrila šta će preduzeti (Video)

“Unajmili smo privatnog detektiva”: Mama Džehva priznala u kakvom je stanju Teodora nakon skandaIa pa otkrila šta će preduzeti (Video)

Gordana Džehverović je majka od Teodore i priznala je je već prijavljen jedan slučaj maltret1ranja. Njena majka se pojavila na promociji od novog projekta “Hype” produkcije i njihove dokumentarne emisije, a ona se š0kirala kada je vidjela u medijima fotografiju svoje kćerke koja je bila bez 0djeće.

Čak je njena majka spomenula da su unajmili privatnog detektiva da prati ženu koja je pratila svaki korak Teodore. U skorije vrijeme se pojavio audio snimak za kojeg se tvrdi da je u pitanju Teodora, dok se vidi da je pjevačica zabrinuta zbog svega toga i ona je izbjegavala medije.

Ipak, ona je uspjela saznati ko je objavio taj snimak i sada je ona zabrinuta da će biti upotrebljen protiv nje, a njena majka je rekla da je oduvijek bila svjesna da je ovo cijena publiciteta. Oglasila se u medijima njena majka, a i sami možete da pogledate taj video pa nam recite svoje mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *