Cecina prija više ne izgleda isto, ostavila pjevačicu u sjenci: Smršala, promijenila stil i frizuru - izgleda nikada bolje

Cecina prija više ne izgleda isto, ostavila pjevačicu u sjenci: Smršala, promijenila stil i frizuru – izgleda nikada bolje

U dom Ražnatovića i Rodića je stigao još jedan unuk Krstan, a tako su sestre od Bogdane bile presretne, dok baba i djed nisu skidali osmijeh sa lica. Krstan je zapravo rođen na rođendan od svoga p0kojnog djeda Željka Ražnatovića, ali može se reći da je ovoga puta pažnju uzela Danijela Rodić umjesto balkanske zvijezde.

Isti dan kada se p0rodila njena kćerka, tu su se pojavile dvije verzije majke, a u jednoj je imala sivi outfit, dok je izgled upotpunila sa modernim crnim cipelama i torbom u istoj boji.

Pored toga je njena kosa izgledala drugačije, a za proslavu je Ana odabrala zelenu odjeću, dok su mnogi ljudi rekli da izgleda veoma dobro i da je očigledno izgubila kil0grame. Gospođa Rodić je i jako sretna zbog toga što se njena kćerka Bogdana veooma dobro slaže sa Cecom, Gocom i Bojanom. Pjevačica Ceca je jednom prilikom spomenula da bi ona voljela imati devetoro unučadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *