Milica Veselinović je bila jedna od najzgodnijih zadrugarki, a sada se ugojila 20 kilograma: "Porodica u š0ku, sve joj je to od.."

Milica Veselinović je bila jedna od najzgodnijih zadrugarki, a sada se ugojila 20 kilograma: “Porodica u š0ku, sve joj je to od..”

Jasno je kao dan da je Milica neko ko je važio za jednu od najzgodnijih zadrugarki i to bez estetskih zahvata na svom tijelu. Ona je uškla u zadrugu pet kao anonimna djevojka, ona nije bila ni punoljetna, ali je sada u šestoj sezoni napunila 19 godina i kako smo imali prilike da pratimo dobila je velike kritike od namjdražih ,ljudi ne mogu vjerovati da je sebi dozvolila da za par mjeseci nabaci oko 20 kilograma. Oni misle da joj je sve to od zatvorenog prostora i što se baca pod noge svima.

naime, iznad teksta jasno se vidi na fotografiji da se ugojila, iako u toku praćenja zadruge to malo ko primjeti. Možda je pala u jedan oblik depres1je zbog odbacivanja od strane momaka s kojima je željela da zasnuje vezu. Svi znamo da je prvo željela biti sa Markom, pa Bilalom, i na kraju Carem, a ni jedan je nije uzeo za ozbiljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *