Joksimovići se skinuIi u kupaći: CIjela plaža se okrenula kada je vidjela njen st0mak, a o njemu se još više priča - PogIedajte zašto (Foto)

Joksimovići se skinuIi u kupaći: CIjela plaža se okrenula kada je vidjela njen st0mak, a o njemu se još više priča – PogIedajte zašto (Foto)

Željko Joksimović je već dugo vremena na estradi i on se uvije snalazio dobro u životu, pa često mediji pričaju o njemu, a pogotovo i o njegovoj supruzi Jovani.

Poznati par Jovana i Željko su odlučili otići na mali odmor da uživaju u suncu i okeanu, a veoma često su znali izabrati neke luksuzne destinacije. Pjevač je prije par godina odlučio da pokrene svoju televiziju i tu mu je supruga dosta pomogla u organizaciji i emitovanju programa.

Također se preko društvenih mreža moglo vidjeti par fotografija sa neke egzotične plaže i luksuznih destinacija, a tako su objavili fotografije gdje su se u prošlosti provodili na egzotičnim plažama, koje ćete i sami moći da pogledate kako izgledaju u ovome tekstu.

U komentarima su se mogle pročitati pozitivne stvari o njima, posebno o izgledu od Jovane, te je dobila razne komentare pohvale. Po slikama se moglo i vidjeti da su se veoma lijepo proveli na ovim odmorima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *