Svi misle da je hrvat: 0vo je pravo porijeklo Radeta Šerbedžije - Sve je otkrio njegov kolega, a 0vu tajnu zna i Mira Banjac

Svi misle da je hrvat: 0vo je pravo porijeklo Radeta Šerbedžije – Sve je otkrio njegov kolega, a 0vu tajnu zna i Mira Banjac

Rade Šerbedžija je veoma poznati glumac koji nastupa već dugo godina i ima međunarodnu publiku, te i mnogi ljudi znaju za njegov rad, dok se veoma malo zna oko njegovog privatnog života.

Šerbedžija se odlučio osvrnuti na svoj odnos sa Radmilovićem, te na to kako ga glumac uvijek naziva “mojim Hrvatom” iako je on zparavo Srbin. Gaga Nikolić je istakao da Radminović nije baš u pravu to što Šerbedžiju etiketira kao Hrvata jer je zapravo Srbin.

Uvijek je Radmilović bio u nedomici oko Šerbedžijine nacionalnosti, ali onda kada je Šerbedžija potvrdio da su njegovi roditelji Srbi, Radmilović je bio skroz iznenađen. Potvrdio je da su mu baka i djed iz Srbije. Rekao je također da je i Srbin i Hrvat i da voli obje kulture, a da je rođen i odrastao u Hrvatskoj, a da mu je njegov kultura i danas vrlo važna, a sada nam recite i šta vi mislite o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *