Kuća vam smrdi od duhana, a ne znate kako da je osvježite? Provjeren trik za uklanjanje smrada duhansk0g dima - bićete oduševljeni

Kuća vam smrdi od duhana, a ne znate kako da je osvježite? Provjeren trik za uklanjanje smrada duhansk0g dima – bićete oduševljeni

Mnogo ljudi širom svijeta je 0visno o duhanu, a miris od duhana se može da osjeti sa čak deset metara udaljenosti, a ono što je još gore jeste kada u zatvorenom prostoru godinama neko konzumira duhan.

Alternativno, vi možete da nabavite neke osvježivače zraka koji poebno uklanjaju miris od nik0tina, a ako to ne uspije, ond amožete da iskoristite neke od ovih trikova o kojima ćemo danas pričati.

Prva na listi je soda bikarbona koja je veoma dobra za uklanjanje tragova duhana i vi treba da u jednu posudu naspete sodu i da je ostavite u prostoriju gdje se puši, a drugi način jeste a sodu poprskate po tepihu i da poslije toga sve to usisate pa bi smrad trebao da bude znatno smanjen.

Također jedan djelotvoran način jeste da pomiješate ocat sa toplom vodom i da ga koristite za čišćenje površina u vašem domu. Također je korištenje citrusnih mirisa veoma dobro, a vi možete da ogulite narandžu pa da njihovu koru rasporedite po tanjiru i onda to ostavite svuda po prostoriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *