Prepoznajete li je? 90-ih bila popularnija od Cece i Brene zajedno: Iznenadit ćete se kad vidite o kome se radi - načisto pr0paIa, sada ne radi nigdje

Prepoznajete li je? 90-ih bila popularnija od Cece i Brene zajedno: Iznenadit ćete se kad vidite o kome se radi – načisto pr0paIa, sada ne radi nigdje

Današnji članak vratit će nas malo u prošlost odnosno u estradnu scenu prošlosti, pa ćemo vam predstaviti divnu damu, koju vjerovatno sa naslovne slike ne biste mogli da prepoznate. Mnoge estradne ličnosti kriju svoje slike iz prošlosti, kao zmija noge, jer su nezadovoljni tadašnjim izgledom a današnji pristup estetskim hirurgijama i korekciji daje im mogućnost da naprave od sebe sve što sami zažele.

Ova djevojka je pjevačica koja je rođena 1978 u Pančevu gdje je zavšila školu te se sa 17 godina, preselila u Beograd. Radi se o Snežani Babić Sneki.

Ona je oduvijek bila prepoznatljiva po svojim dugim nogama i prelijepom licu, što joj je i danas dan zaštitni znak. Ona sve manje radi, moramo da kažemo kako nije baš održala svoju karijeru onako kako je mogla, jer ,mnogi koji je prate kažu da je imala veću perspektivu i od Brene i od Cece, ali nije ulagala izgleda toliko u karijeru kao one..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *