0vaj detalj o Saši Vidiću i Karleuši niko ne zna: U javnosti godinama rat0vaIi, ali o jednoj stvari iz prošlosti su ćutali

0vaj detalj o Saši Vidiću i Karleuši niko ne zna: U javnosti godinama rat0vaIi, ali o jednoj stvari iz prošlosti su ćutali

Pjevačica Jelena Karleuša i Saša Vidić su imali dramatičan odnos što se tiče estradne scene i malo ko zna da je Saša radio sa Karleušom u vrijeme kada je on počinjao karijeru. Jelena Karleuša i Saša su imali komplikovan odnos, a znali su jedno drugom pritisnuti dugmat i govoriti ružne stvari.

Često su drugi mislili dda oni to rade namjerno jer su oboje bili poznati i da je to jednostavno zbog posla u kojem se nalaze. Odavno su bili prijatelji, a Karleuša je uradila nešto što nije bilo baš lijepo oko njegove klijentice i tako ju je on zamolio da prestane, a zab0ljelo ga je kada ga je ismijavala pa su se radi toga p0svađali na društvenim mrežama.

Oni su bili jako slični i jednostavno se zbog toga nisu baš podnosili, a najviše je ta rasprava krenula zbog toga što se ona d0takla njegovih klijentica, pa je Karleuša rekla da iako su imali problema u prošlosti da nije imala nikakve ljutnje prema njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *