Fotografije Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapaIile mreže - Koliko su samo zaljubljeni, a evo i gdje se tajno sastaju

Fotografije Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapaIile mreže – Koliko su samo zaljubljeni, a evo i gdje se tajno sastaju

Lidija Vukićević je glumica koja je stekla popularnost i priznanja sa ulogama koje je imala, dok je i dan danas njeni fanovi obožavaju. Lidija je aktivno uključena u pozorišnu scenu, a ono što posebno zadivljuje ljude jeste njen mladalački izgled.

Ona je ranije bila u braku sa poznatim fudbalerom Mitrom Merkel, te su oni zajedno imaju dvoje odrasle djece, dok Lidija sada govori o tome da je ona emotivno zadovoljna, te da je u vezi sa mlađim italijanskim slikarom i da njima distanca dobro ide, dok na fotografiji ispod možete i sami da pogledate kako to on izgleda:

Sada je Lidija više fokusirana na svoju sreću i nikako je ne zanimaju tuđa mišljenja, dok je sve to i više puta pokazala, a ovoga puta je čak i podijelila fotografiju svog dečka. On je skoro doputovao iz Italije samo kako bi sa Lidijom proveo neko kvalitetno vrijeme i uživao, a dobili su dosta pohvala kako idu jedno uz drugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *