Ključan dokaz u Brajanovoj ruci? 0vo je slučaj Ane Volš okrenulo nagIavačke - misteri0zan predmet u fokusu tužilaštva (Foto)

Ključan dokaz u Brajanovoj ruci? 0vo je slučaj Ane Volš okrenulo nagIavačke – misteri0zan predmet u fokusu tužilaštva (Foto)

Sve od početka suđenja Brajanu Volšu se otkrilo mnogo uznemirujućih porodičnih tajni, a osim toga i razna manipulacija od njegove strane nad suprugom. Pažnja od medija se pokazala i veoma korisnom u ovom slučaju jer su se pojavili novi detalji i isto tako je bila izvršena mnogo medijska pažnja od koje se ovaj slučaj nije mogao tek tako zavrišiti.

Suđenje je otkrilo fragment k0sti na pili za n0ž koju je Brian Walsh kupio na Novu godinu kada je i Ana nestala, a osim toga su i pronađene mrlje k’rvi po kući i vozilu koje je Brajan koristio.

Prema navedenim informacijama su i prvi put objavljeni snimci video nadzora gdje se moglo vidjeti da je Brajan odlagao vreće za smeće u kontejner, pa se na snimku vidi kako kupuje razne materijale i uključujući proizvode za čišćenje, zaštitne naočale i odijela iz obližnjeg depoa, dok su i dodatni dokazi uključivali ambalažu od proizvoda za čišćenje i zaštitna odijela pronađena na licu mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *