Digla ruke od studija i postala domaćica u Dubaiju: Dobija masne sume novca, a žene koje plate račun smatra nesretnicama

Digla ruke od studija i postala domaćica u Dubaiju: Dobija masne sume novca, a žene koje plate račun smatra nesretnicama

Linda Andrade je odlučila živiti kao domaćica iz Dubaija koja živi bez tereta i daje savjete drugim ženama, a ona predstavlja idealnu sliku kojoj mnogi danas teže u svijetu jer je Dubai moderna i poželjna lokacija.

Andrade kojoj je 23 godine se udala za bogatog čovjeka, ali ipak ona je bila nezadovoljna sa time što joj je uplatio novac na račun umjesto da joj uruči poklon i ona tvrdi da je majka koja dnevno troši hiljade eura na sebe i nosi dijamantski nakit od 7 miliona eura za svoga supruga milionera.

Ona tvrdi da nikada nije trošila novac na večerevani i smatra dijeljenje troškova apsurdnim i da moderni odnosi gdje se sve dijeli jednako rezultiraju da žena neko bude nesretan, dok su prema njenim riječima ovao svi sretni. Ona je rekla da nikada ništa nije plaćala, uključujući račune u restoranima ili stanarinu, a spomenula je da vjerovati u vezu znači ostaviti svoje ciljeve po strani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *