Moj oženjeni sin (35) se kIeo da nema Ijubavnicu: Čim sam ušla u svoju spavaću sobu, znala sam da Iaže - došao je kod majke od 67 godina da se...

Moj oženjeni sin (35) se kIeo da nema Ijubavnicu: Čim sam ušla u svoju spavaću sobu, znala sam da Iaže – došao je kod majke od 67 godina da se…

Kako vidite i sami ovo je jedna jako neobična ispovijest, o jednoj majci koja je progovorila kako je njen sin varao svoju suprugu u njenoj spavaćoj sobi. Naime, oni žive na dvije adrese, imaju stan u gradu i imaju kuću na selu gdje su živjeli prije kao mlađi i bavili se pojoprivredom.

Njen sin ima ključ od te kuće, kako je rekla, sve će to njemu ostati nema potrebe da skriva ključ. On se kleo da nema ljubavnice, a njena snajka je primjetila da se nešto dešava, pa im je sve ispričala. Kada su otišli u tu kuću, ona je vidjela kako kaže odmah da je on bio tu sa Ijubavnicom, zbog posteljine, jer ona slaže posteljinu tako da ako bilo ko drugi dirne istu, može primjetiti.

Ona ne zna šta da radi, pitala ga je šta se dešava a on se kIeo da nema ljubavnice. Žao joj je njene snajke, ali ne može izdati sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *