Mislili su da su usvojili sir0če od 6 godina iz Ukrajine, a onda su im doktori rekli: 0na je s0ciopata - u 0pasnosti ste

Mislili su da su usvojili sir0če od 6 godina iz Ukrajine, a onda su im doktori rekli: 0na je s0ciopata – u 0pasnosti ste

Michael i Kristin su prije 13 godina iz Kalifornije donijeli odluku da oni usvoje ukrajinsku djev0jčicu sa ciljem da tome djetetu osiguraju bolji život, a kada je došla u njihov svijet mala Natalie, onda su postali skeptični tokom godina.

Ubrzo su shvatili da ona ima pr0blema sa mentaln1m zravljem, a par je zaista bio š0kiran sa tim, dok je ta njihova priča i veoma brzo stekla popularnost preko društvenih mreža. Nekada tokom noći kada su spavali je par naišao na Natali koja ih je posmatrala sa kreveta, radi čega su se uplašili.

Uklonili su sve potencijalno 0pasne predmete iz svog doma ipar je tvrdio da je Natali gajila zl0namjerne stvari prema njima, pa su otišli toliko daleko da je ona u kafu od Kristin stavila izbjeljivač kako bi je 0trovala.

Ono što su poslije saznali jeste da je ona imala patuljasti oblik i da ona nije mal0ljetna nego odrasla žena sa svim zubima, dok su čak uradili i skeniranje k0stiju kako bi dokazali da je rođena 1989. godine. Doktor ih je up0zorio da je Natali u drugo državi označena kao 0pasna osoba.

Kako bi oni svome sinu omogućili bolje obrazovanje, par se preselio u Kanadu i ostavio Natali sa drugom njegovateljicom, pa od tada nisu bili u kontaktu sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *