Iz daleke Australije stižu Ioše vijesti o Dragani Mirković - Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pjevačicu (Foto)

Iz daleke Australije stižu Ioše vijesti o Dragani Mirković – Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pjevačicu (Foto)

Dragana Mirković je krenula prije nekih dvadeset ddana dugo očekivanu karijeru u Australiji na oduševljenje svojih fanova, ali ipak se u srijedu ujutru dogodio neočekivani događaj u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, pa je taj incident uticao duboko na pjevačicu koju je natjerao nju da donese tešku odluku i da otkaže svoje dva rasprodata koncerta u Melborunu i Pertu.

Usred suza je Dragana izrazila empatiju sa narodom Srbije pored toga što je ona fizički udaljena od svoje domovine i sve to ju je jako pogodilo, radi čega ona nije mogla pjevati i donositi radost ljudima u Australiji jer je njena zemlja u agoniji.

Dragana je rekla da ona smatra da to nije vrijeme za zabavu i bila je duboko pogođena sa svim tm što se desilo pa je prekinula koncerte koji su zakazani za vikend. Izvinjavala se onima koji su kupili karte i nadala se da će shvatiti njenu stranu u svemu ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *