Stomak do zuba, trudnička haljina i ruku pod ruku sa Gudeljem: Anastasija uslikana u Sevilji - promijenila lični opis, evo kako izgleda

Stomak do zuba, trudnička haljina i ruku pod ruku sa Gudeljem: Anastasija uslikana u Sevilji – promijenila lični opis, evo kako izgleda

Anastasija jeste trudna, ona je svojim najbližim saopštila ove informacije i navodno nije imala u planu javnosti to pričati, ali je neko slučajno sve to pustio u medije. Ponekad nas ove priče nasmiju, sve se ovo čini kao jedan scenarij dešavanja.

Ona je sada objavila sliku na svojim društvenim mrežama. Njih su prijatelji slikali, svi misle da je ovo bio parti koji se pravi kada želite da saznate da li nosite dječaka ili djevojčicu, ona je u svom petom mjesecu otkrila ljudima da nosi djevojčicu. Kako vidite ispod slike, ona je u crvenoj haljini, a stomak se jasno vidi, međutim, mišljenje širokih narodnih masa je uveliko podijeljeno, dok su je jedni hvalili i pisali kako je jako zgodna trudnica drugi imaju potpuno drugo mišljenje:

Kako su navikli da je ona uvijek sitnija, pisali su kako je ovaj stomak njoj promijenio lični opis. Koje je vaše viđenje situacije? Šta vi kažete na njen izgled?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *