Vučićeva žena se pojavila u 0vome, vreća od kr0mpira - šta je to na sebe obukla? Tek kad čujete cijenu, zavrtjeti će vam se u glavi

Vučićeva žena se pojavila u 0vome, vreća od kr0mpira – šta je to na sebe obukla? Tek kad čujete cijenu, zavrtjeti će vam se u glavi

Danas prenosimo opet jednu sliku Tamare, koja je jako često u medijima prozivana zbog svog izgleda, tačnije odjeće koju bira da oblači na bitna dešavanja. Ona je nedavno obukla žensko odijelo i svi su pisali kako je trebala da obuče haljinu kao prava prva dama Srbije, a ne da izgleda kao dječak.

Naime, sada su stranice koje baš i ne preferiraju porodicu Vučić našle sliku gdje je ona bila u haljini, slika je iz 2017.godine, sa inauguracije predsjednika, i pisali su kako njoj ni to ne pristaje, kako izgleda neukusno kao da je obukla vreću od krompira:

Kako viditei znad teksta to jeste elegantna haljina koja je tada krojena za nju. Ona se nije nikada obazirala na voakve komentare niti se oglašaval, vjerujemo da je već na sve to navikla. Ona ne voli svakkao mediji i medijsku pažnju, jer uvijek završi ovako po naslovnim stranicama, zadovoljna je sa svojim izgledom i ne planira ništa da mijenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *