Sve se saznalo, više se ne kriju: Neda Ukraden zaveIa Moku SIavnića, upoznali se i odmah se desiIa vatra - "kakav otac takav sin, zavodnici veliki"

Sve se saznalo, više se ne kriju: Neda Ukraden zaveIa Moku SIavnića, upoznali se i odmah se desiIa vatra – “kakav otac takav sin, zavodnici veliki”

Moka Slavnić je nekad bio legenda svi su pisali o njemu zavodi oje žene, kako znamo, a s jednom ima sina zvezdana koji je ove sezone ušao u rijaliti i pokazao sve i što treba i što ne treba. Prevario je javno svoju emotivnu partnericu ali tu nije stao, onda je svoju ljubavnicu Anđelu prevario sa majokm i tako u krug. Moka je rekao jednom prilikom kakav otac takav sin, što su svi shvatili u negativnom kontekstu, rekli su da se takvim stvarima ne treba dičiti i ne treba hvaliti. Vaše mišljenje?

Navodno je prije par godina on bio sa Nedom u vezi, upoznal isu se na ljetovanju i zaljubili, pozvala ga je na ceremoniju povodom novog albuma, a kada su mediji počeli da sumnjaju ogradili su se i rekli da su samo prijatelji. Sada ljudi istražuju sve iz njegove prošlosti i sve se polahko razotkriva. Da li je bio s Nedom ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *