Zgodni pobednik Zvezda Granda: 0vaj poznati pevač je osvojio srce Sonje Mitrović Hani poslije razvoda od Željka, mnogo je mlađi - sve se saznalo

Zgodni pobednik Zvezda Granda: 0vaj poznati pevač je osvojio srce Sonje Mitrović Hani poslije razvoda od Željka, mnogo je mlađi – sve se saznalo

Kad apomenemo Mitrovića, svi mislimo na njegovu suprugu Milicu sa kojom je jako dugo i sa kojom se uklopio. Neki pišu kako krpa nađe zakrpu i kako i nije za bolju, našli su se imaju iste poglede na svijet i iste ciljeve. Ljudi misle kako je ona s njim iz interesa, a ona se brani sa tim da mu je rodila dvoje djece. Koje je vaše mišljenje?

Malo ko sada spominje Hani Mirtović, to jeste Sonju, koja je bila estradna umjetnica, ali su je jako dugo svi prepoznavali kao njegovu bivšu ženu, što joj je smetalo. Oni su se razveli 2008. godine, a tada se pisalo da je njeno srce osvojio Bane, pobjednik Zvezda Granda:

Jako često su ih viđali zajedno, ali nisu bili bliski u javnosti, govorili su da su prijatelji. Da li je zgodni mladić pobjednik Zvezda Granda osvojio njeno srce ili ne? Nikada se nije saznalo.Oni su sve to negirali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *