Kostina majka odbila da ga posjeti na psihijatriji: Porodica Kecmanović idalje u š0ku zbog masakra njihovog sina, mama Miljana još ne vjeruje - "to je moja beba, kako da ga pogledam?"

Kostina majka odbila da ga posjeti na psihijatriji: Porodica Kecmanović idalje u š0ku zbog masakra njihovog sina, mama Miljana još ne vjeruje – “to je moja beba, kako da ga pogledam?”

Miljana Kecmanović je svima sada poznata, majka od Koste koji je poznat ne samo na našim prostorima, nego je cijeli svijet pisao o situaciji koja se desila u Beogradu. Da tako mlado dijete uradi takvu stvar, ko je zakazao, roditelji, ustanove, društvo? Naime, cijeli svijet je prenosio ove m0nstr’uozne informacije, a sada saznajemo kako njegova mama još nije posjetila sina na psihijatriji.

U kojoj ustanovi se nalazi dječak od 13 godina koji je uradio takvu stvar ne smiju da otkriju jer kako kaže advokat svaki dan dolaze razne prijetnje kako za njega tako za članvoe porodice i svi su u strahu. Majka ne može da ga posjeti, odbila je, ne vjeruje šta je uradio, to je njena beba, ona je u stanju šoka ne zna kako da ga pogleda, kako da ga vidi, plaši se.

Kaže da je dobio lične stvari, preko rodice, koja ga također nije vidjela, nego je samo dostavila stvari u ustanovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *