"Koliko muškarac uloži u ženu toliko je voli" Jovana Jeremić o dečku i kćerki - "Učiću je da se bogato uda"

“Koliko muškarac uloži u ženu toliko je voli” Jovana Jeremić o dečku i kćerki – “Učiću je da se bogato uda”

Voditeljka Jovana Jeremić je uvijek znala način kako da privuče pažnju javnosti, a tako se i često desi prilika da čujemo u medijima njene izjave. Pored toga je veoma aktivna preko društvenih mreža, posebno na instagramu, gdje njeni pratioci mogu svakodnevno pratiti šta ona radi kao jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji.

Sa svima je podijelila više puta da voli biti ta koja je dominantna, ali i da muškarac u određenim stvarima treba da bude dominatniji. Osim toga je rekla da voli živjeti na visokoj nozi i da joj je bitno imati emotivni dio kojeg ne voli pokazivati.

Rekla je Jovana šta će i svoju nasljednicu naučiti: “Ja neću dozvoliti nikada da pati za muškarcima i prenijeti ću joj sve što ja mislim da je bitno i da nikome ne bude ruga, te da ne vara i ne oduzima svojoj drugarici dečka. Učiću je da se uda za bogatog, a ne za siromašnog. Kada već plačete, onda je bolje plakati u mercedesu, a ne na klupi i muškarac ako uloži u ženu onda joj neće ništa loše učiniti”, rekla je poznata voditeljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *