Kuća Zlatana Ibrahimovića izgleda kao zamak iz španskih serija: Zavirite u raj u kojem se šetka njegova supruga Helena

Kuća Zlatana Ibrahimovića izgleda kao zamak iz španskih serija: Zavirite u raj u kojem se šetka njegova supruga Helena

Pored toga što Zlatan Ibrahimović ima 42 goine, on i dalje igra profesionalno fudbal i njegova nevjerovatna samopouzdanost je njemu stekla i određenu reputaciju. Uvijek je vjerovato u sebe, a u privatnom životu je on već dvadeset godina u braku sa Helenom koja je inače uspješna manekenka i poslovna žena.

Zlatan i Helena su trenutno roditelji dva dječaka po imenu Maksimilijan i Vinsent, a zbog porodičnog posla oni žive na više lokacija, te posjeduju više nekretnina. U skorije vrijeme su kupili u Kaliforniji nekretninu za milion i po dolara.

Veliki vanjski prostor ima bazen, dok je ta kuća sakrivena između bujnog lišća, a unutrašnjost njihovog doma je u skladu sa najsavremenijim trendovima. Zlatan je uvijek bio smatran kao čovjek sa ukusom, pa su mnogi njemu uputili sve pohvale kako je i ovaj dom zaista nešto posebno. Također se i pojavio jedan video na društvenim mrežama iz ptičije perspektive snimljen sa dronom gdje ćete moći vidjeti kako to njegova kuća izgleda.

@real.estates

Kiara’s house from Outer Banks worth $7 million! #outerbanks #obx #outerbanksnetflix #kiara #fyp #foryou #foryoupage #johnb #sarahcameron #obx3 #netflix #jj #pogues #p4l #realestate #celebrity #tv

♬ Without Me – Halsey

Zlatan je pored fudbala odlučio investirati novac u neke druge biznise koji su se pokazali isplatljivima, pa se može reći da veoma lijepo žive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *