PogIedajte šta je od nje ostalo: Jovana Balašević prvi put u javnosti poslije porodičnog nasiIja, mama Olja je drži za ruku (Foto)

PogIedajte šta je od nje ostalo: Jovana Balašević prvi put u javnosti poslije porodičnog nasiIja, mama Olja je drži za ruku (Foto)

Glumica Sandra Silađev je sa svojim prepoznatljivim humorom oduševila publiku, a Sandrin talenat i šarm su izazvali divljenje kod mnogih, uključujući i Jovanu Balašević koja se prvi put u javnosti pojavila nakon više od mjesec dana od lične trage1je u njenoj porodici.

Odsustvo od Jovane Balašević poslije incidenta nas1lja u porodici u kojem je učestvovao njen nevjenčani suprug Aleksandar Jovanović koje je ona prijavila radi istog je izazvalo značajnu pažnju kod njenih fanova.

Uprkos svemu, Jovana nije mogla propustiti ovaj nastup za kojeg je bilo malo ulaznica, pa je došla elegantno obučena sa savršeno oblikovanom kosom i predstavila se kao snažna i zadovoljna žena pore svih poteškoća koje su je zadesile. Moglo se primijetiti da je nastavila živjeti svoj život sa širokim osmijehom iako su mnogi očekivali drugačiju situaciju. Sve je iznenadila sa svojom otpornošću i olučila je da se poveže sa prijateljima i sa medijima umjesto da se izolovala od svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *