Važila je za najlepšu glumicu, ali boIest je učinila svoje: PogIedajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Važila je za najlepšu glumicu, ali boIest je učinila svoje: PogIedajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Prije nešto više od dvije decenije su stanovnike Balkana očarale popularne latinoameričke telenovele koje su zavladale zaista na malim ekranima, dok su te drame predvodile prelijepe glumice koje su postale idoli fanovima.

Tako se među najomiljenijim glumica našla i Talija koja je tumačila glavnu ulogu u telenoveli “Rozlinda”, a pored toga je glumila u nekoliko uspješnih sapunica. Ariadna Talia Sodi Miranda je rođena u Meksiku 1971. godine i talentovana je glumica koja je objavila 13 studijskih albuma u klasičnom latinoameričkom pop stilu.

Česta je i tema medija od kada se udala 2000. godine za milijardera Tomija Motola koji je bivši vlasnik “Sonyja”, a ovaj par ima dvoje djece, Sabrinu i Metjua, dok je Motolo bio ranije oženjen sa Mariah Carey.

Glumica je u današnje vrijeme posvećena majka, a tokom trudnoće je ona napisala dvije knjige, a jedna je bila gdje je zapisala svoja lična iskustva i prepreke koje treba pretvoriti u lični rast i razvoj, a na par fotografija možete da vidite kako to ona danas izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *