P0kojni Marinko Rokvić vanbračnog sina je odmah priznao: Svi znaju kako izgleda Dario, a 0vo je njegova majka Mila - Marinkova velika ljubav koju nikada nije zaboravio

P0kojni Marinko Rokvić vanbračnog sina je odmah priznao: Svi znaju kako izgleda Dario, a 0vo je njegova majka Mila – Marinkova velika ljubav koju nikada nije zaboravio

Moramo da kažemo kako je on prije nešto više od godinu dana zauvijek napustio ovaj svijet. Svjesni smo da nam polahko nažaIost svi veliki pjevači koji su stariji i koju su svoju karijeru gradili na osvnovu talenta a ne na osnovu nekih dorađenih glasova nestaju. Široke narodne mase su tuzne zbog toga.

Svi znamo da je Marinko imao ženu Slavicu i dva sina, koja je iza sebe ostavio, ali on nikada nije bježao i od svog sina Daria kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici sa Milom. Ona je njemu bila velika ljubav, a nijedna velika ljubav zaborava nema, tako kažu. Dario je u jako dobrim odnosima sa svojom braćom, uvijek im dolaz u posjet, živi van granica Srbije, a za svoju majku kaže sve najljepše:

Iznad teksta i sami možete da vidite kako ona izgleda, ljudi imaju podijeljeno mišljenje, ali su svi rekli da je lijepo odgojila sina i da je to za svaku pohvali. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *