Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici srce sIomljeno (FOTO)

Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici srce sIomljeno (FOTO)

Veljko i Bogdana su dobili nedavno drugog sina kojem su oni dali ime Krstan, a na sve to i Anastasija ima lijepe vijesti jer je trudna pa će Ceci podariti unuku. Obitelj Rodić je postala poznata zbog braka Bogdane Rodić sa Veljkom Ražnatovićem i Bojane sa Mirkom Šijanom koji je sin od Goce Božinovske.

Porodica Rodić je poznata kao imućna porodica u Titelu koji imaju farmu pilića, a njihova porodica je sada u centru pažnje.

Sin od Goce Božinvoske se uvijek gledao kao problematični mladić čije se ime negativno uvijek spominjalo u medijima, a Mirko je osvojio srce od svoje sverkve. Mirko je dugo pomagao porodici od Bojane u proizvodnji i prodaji, pa je čak i napravio korak dalje otvorivši uz Bojanu štand n Bajonijevoj tržnici pa mu nije mrsko raditi. Iako je uvijek bio poznat kao sin od poznatog srpskog maf1jaša, on se nije odlučio za takav život, a njegova svekrva je zaista ponosna pa nije mogla vjerovati. Nadala se divnim zetovima, a to je na kraju i dobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *