Ispovijest: "Imam jako mladu svekrvu, koja ima boIestan odnos sa mojim mužem, a mene posmatra kao višak - Ijubomorna je na mene.."

Ispovijest: “Imam jako mladu svekrvu, koja ima boIestan odnos sa mojim mužem, a mene posmatra kao višak – Ijubomorna je na mene..”

Postoje razne ispovijesti, a danas donosimo jednu koja je privukla veliku pažnju širokih narodnih masa. Naime, jedna djevojka je napisala kako ima dosta mladu svekrvu i kako nikako ne može da se pomiri sa činjenicom koliko ona ima boIestan kako ga je ona nazvala odnos sa svojim sinom.

Ona kaže da ponekad ima osjećaj da je ona gleda kao višak, i smatra viškom. Ona je u nekoliko navrata primjetila da se njene svekrva takmiči s njom, koja će bolje izgledati, što ona opet smatra b0lesnim. Ona je pitala  žene da napišu kakva iskustva imaju  i koje je njihovo mišljenje o njenoj situaciji.

U komentarima su je većina žena podržala i rekla da postoje takve majke koje su boIesno vezane za svoje sinove, da postanu Ijubomorne na svoje snahe, iako to zvuči nerealno, to je itekako moguće i istinito.Još par žena je napisalo anonimno kako ima slično iskustvo i kako je to jako teško riješiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *