0vo je 15 godina mlađi dečko Mine Kostić: Prvi put se pojavila u javnosti sa njim - "kako je nije sram0ta voditi dijete kraj sebe, svi gledaju samo u njim.."

0vo je 15 godina mlađi dečko Mine Kostić: Prvi put se pojavila u javnosti sa njim – “kako je nije sram0ta voditi dijete kraj sebe, svi gledaju samo u njim..”

Ramadanovski Marija  možda nije toliko poznata javnosti ali je napravila slavlje koje je ostavilo pečat u medijima. Naime, ona je ako niste znali kćerka pokojnog pjevača Džeja, koji je bio voljen cijenjen i poštovan. Na njenoj svadbi ,gdje je nakon dugo godina donijela odluku da pred Bogom i svima kaže svom Stefanu DA, da stane na ludi kamen pozvala brojne kolege svog oca, i mnogi su se odazvali.

Moramo da priznamo kako je Mina svima poznata pjevačcia privukla enormnu pažnju jer je na slavlje došla sa svojim 15 godina mlađim izabranikom. Kako su neki pisali, ona je prelijepa, blista, ne vidi se razlika u godinama. Naravno uvijek su mišljenja podijeljena, tako su neki drugi pisali da je treba biti sramota kako svi gledaju u njih zašto što pored sebe šeta dijete. Naime, mišljenje je uvijek podijeljeno, a koje je vaše?

Iznad teksta možete da vidite kako to izgleda njen izabranik koj ije kako smo već rekli mlađi 15 godina od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *