Danas je simbol ljepote, njen kućni vide0 je pogledao cijeli BaIkan: Sada su se pojavile nove njene dvije slike - fanovi u š0ku

Danas je simbol ljepote, njen kućni vide0 je pogledao cijeli BaIkan: Sada su se pojavile nove njene dvije slike – fanovi u š0ku

Što se tiče pop muzike na napim prostorima, onda možemo reći da je jedna od popularnijih pjevačica Severina koja je zaista imala buran život i karijeru, dok je imala skandala dosta u karijeri. Poznato je da je Severina punila naslovnice na novinama i radi toga je bila na televizijama u regionu, dok svi posebno pamte njen vide0 iz privatne k0lekcije.

Ipak, to jeste podiglo dosta prašine na estradi, nije mogla da se zaboravi činjenica da je njena popularnost počela naglo rasti pa ona nije ni imala vremena u jednom periodu svog života da održi sve koncerte.

Poslije toga je krenuo njen život samo burnije, te je ona imala propali brak sa biznismenom Milanom Popovićem sa kojim ona ima i sina. Ovih dana je Severina objavila dvije fotografije na društvenim mrežama i tu je rekla da je bila mala djevojčica, te ju je veoma teško prepoznati, a sada i sami pgoledajte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *