Š0k ispovijest radnika jednog marketa: P0kvareno meso peremo u vin0branu, a evo šta radimo sa starom piletinom..

Š0k ispovijest radnika jednog marketa: P0kvareno meso peremo u vin0branu, a evo šta radimo sa starom piletinom..

Danas vam prenosimo ispovijest od jednog radnika i to je nešto na šta bi svi trebali obratiti pažnju. Ovaj radnik je zapravo iznio neke zaista š0kantne tvrdnje, te je htio ostati anoniman jer se b0ji da će dobiti otkaz na poslu.

“Biti radnik ovog lanca marketa nije nikako lako, ali isto tako nije jednostavno ni tražiti posao u današnje vrijeme. Već sam dugo godina ovdje, te je bilo sve na početku veoma lijepo, ali su se s vremenom stvari promijenile. Sve i svašta se moralo uraditi kako bi se malo više zaradilo, a sve to ide na štetu potrošača. Znalo se nekada ko je zadužen za meso i mliječne proizvode”, rekao je pa nastavio:

“Aparati su zaista u očajnom stanju i non stop iskaču osigurači, pa se i desi da se frižideri pokvare. Veoma često i dođe kupac koji vrati mlijeko koje se osjeti ili sir koji je buđav. Radnje znaju biti dosta prljave, a kolica nisu nikada dezinfikovana. Namirnice veoma često budu miješane skupa, a nekada nam izgleda sve kao da nije čišćeno godinama”, rekao je on, prenosi portal hayat.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *