Miloš Bojanić progovorio o 0dnosu sa prvom suprugom: Uzela je dvije kuće i pekaru: Pjevač otkrio ko je kriv za njihov rastanak

Miloš Bojanić progovorio o 0dnosu sa prvom suprugom: Uzela je dvije kuće i pekaru: Pjevač otkrio ko je kriv za njihov rastanak

Miloš Bojanić je u životu imao dva braka i on je u skorije vrijeme progovorio o razovodu od prve supruge Dragice sa kojom inače ima dva sina, a to su Mikica i Bane. Nejasno je također zbog čega je on odlučio da progovori o tome poslije toliko godina, ali je sasvim jasno da želi ispraviti sve u svome životu.

Dok je on zaranjao u dubine svojih sjećanja, također je prepričavao svoje uspone i padove od svog prvog braka, pa je kroz sjećanje prepoznao greške koje je pravio i područja gdje je mogoa biti bolji.

Pored svih tih izazova koje je imao u prvom braku, Miloš je priznao da je to bio sastavni dio njegovog životnog puta koji je njemu pomogao da izraste kao osoba i njegovo iskreno razmišljanje služi kao podsjetnik na važnost rasta i kako naša prošla iskustva oblikuju našu sadašnjost i budućnost.

Rekao je da je bio previše zauzet gradnjom dvorca, punim radnim vremenom i nastupima, a onda je upoznao Branku sa kojom je proveo više vremena nego sa partnericom Dragicom, i to je bilo 15 dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *