Sjećate li se starlete Sandre Meduze: Svi su se smijali njenim izjavama i lapsusima - sada prodaje svoje pr0vokativne fotografije i izgleda fantastično (Foto)

Sjećate li se starlete Sandre Meduze: Svi su se smijali njenim izjavama i lapsusima – sada prodaje svoje pr0vokativne fotografije i izgleda fantastično (Foto)

U rijaliti programe je mnogo učesnika bilo od kojih su neki malo više uspjeha ostvarili i neki malo manje, pa je jedna od tih ljudi i Dijandra Pavlović koja je javnosti poznatija kao Sandra Meduza.

Inače je iz Zrenjanina i ostala je upamćena po svojim lapsusima ii po izjavama kojim se smijala cijela Srbija. Mnogima je posebno privukao pažnju njen fizički izgled, pa su mnogi imali negativne komentare oko toga ranije, ali ipak kada su se na društvenim mrežama pojavile neke njene najnovije fotografije, mnogi su mogli da vude da je ona sa korekcijama uspjela da promijeni svoj izgled i prema mnogima sada izgleda fanstastično.

Vidi se da je uradila neke korekcije i da je promijenila lični opis, a to ćete i sami moći da pogledate na fotografijama u ovom tekstu. Također se i saznalo da ona na jednom sajtu prodaje svoje f0t0grafije i da na takav način zarađuje dobru svotu novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *