0va žena je ključni svjedok stravičn0g događaja u Ribnikaru? Ona bi mogla otkriti kakav je onos bio dječaka sa majkom i ocem

0va žena je ključni svjedok stravičn0g događaja u Ribnikaru? Ona bi mogla otkriti kakav je onos bio dječaka sa majkom i ocem

I dalje traje istraga povodom stravičn0g događaja u osnovnoj školi Vladislav Ribnikara, a kako istraga odmiče, sada se dadilja smatra kao ključni svjedok koju će saslušati i Više javno tužilaštvo.

Istraga oko svega toga je bila temeljita i vlasti nisu zapostavile ni jedan detalj u potrazi za pravdom, a također je ovaj incident i naglasio važnost mentaln0g zdravlja i potrebu za ranom intervencijom onima koji se bore sa tim.

Majka je saslušana u p0liciji pa poslije davanja iskaza je ona rekla da je dadilja odgovorna za brigu o njenom sinu. Ipak, najvažniji aspekt istrage je otkrivanje prave prirorde odnosa između roditelja i dječaka jer će to pomoći svima da razumiju dinamiku porodice i pruži vrijedan uvid u slučaj. Ova informacija se sada smatra ključnom za istragu koja je u toku i da li je to dadilja primijetila nešto što nije bilo kako treba.

Svrha toga postupka je da se otkrije da li su zapravo oba roditelja kriva za ovo što se desilo ili samo jedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *