Kosta se zaključavao u sobu i totalet? Svjedočenje majke dječaka sve zaIedilo - Da li je tragedija mogla da bude spriječena

Kosta se zaključavao u sobu i totalet? Svjedočenje majke dječaka sve zaIedilo – Da li je tragedija mogla da bude spriječena

Prošlo je mjesec dana od velike tragedije koju je p0činio Kosta Kecmanović i ovaj raz0rni ogađaj nastavlja zbunjivati lokalnu i međunarodnu zajednicu koja je u velikom čudu zbog čega se to sve dogodilo.

Svi se pitaju šta je to moglo da navede ovog prosječnog i disciplinovanog mladića koji je briljirao u školi da izvedde ovaj gnusan čin koji je sve šokirao i svakodnevno se postavlja pitanje da li se nešto moglo poduzeti da ne dođe do ovog čina.

Prema izjavi njegove majke je ovaj dječak držao stvari u sebi i često se zatvarao u spavaćoj sobi koju je diijelio sa sestrom ili u kupatilu od stana pa se postavlja pitanje da li je njegovo ponašanje bilo izvan tinejdžerske faze i da li su njegovi postupci mogli da budu spriječeni. Istražitelji sada pokušavaju da shvate da li je njegovo ponašanje ikako ukazivalo na to da bi mogao da napravi ovakav gnusan događaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *