Nikad viđena scena na svadbi: Mlada hodala ka oltaru, a onda joj je djevojka u crvenom napravila ha0s - 0vo niko nije očekivao (Video)

Nikad viđena scena na svadbi: Mlada hodala ka oltaru, a onda joj je djevojka u crvenom napravila ha0s – 0vo niko nije očekivao (Video)

Ova zanimljiva situacija se dogodila na jednom vjenčanju. Kada su u pitanju vjenčanja, zaista se mora reći da su to posebna vrsta dešavanja, a internet je u današnje vrijeme pun raznih priča o dešavanjima na svadbama koje mogu često nasmijati ljude, ali i iznenaditi.

Mi danas za vas imamo jednu zaista nevjerovatnu priču, a u pitanju je bio trenutak kada mlada treba da ide do oltara, što je uvijek poseban trenutak gdje ipak svašta može poći po zlu.

U sve to se uvjerila i ova mlada kojoj je vjenčanje skoro upropašteno i sve to je bilo zbog fotografisanja. Kako ćete vidjeti to na videu, jedna se gošća malo više nagnula da uhvati bolji kadar za slikanje, a kada je mlada išla prema oltaru, ona je pomislila da ukrasna ograda čvrsta. Nakon toga je mlada nastavila hodati kao da se ništa nije dogodilo, a sada pogledajte video pa će vam sve biti više jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *