Bilo je vrijeme za veliku promjenu: Jovana Joksimović sada nosi kratku kosu i svi se pitaju da li joj je 0vo bilo pametno (Foto)

Bilo je vrijeme za veliku promjenu: Jovana Joksimović sada nosi kratku kosu i svi se pitaju da li joj je 0vo bilo pametno (Foto)

Brak između veoma popularnih ljudi sa estrade, Željka Joksimovića i Jovana je oduvijek bila interensantna stvar, a posebno je i praćena karijere od voditeljke koja je prešla na Prvu TV gdje je vodila jutarnji program.

Poslije duže pauze je Jovana dobila posao na privatnoj televiziji čiji je vlasnik njen slavni suprug Željko Joksimović, a 2008. godine su Željko i Jovana vodili natjecanje za pjesmu evrovizije Marije Šerifović Molitva.

Jovana je jednom prilikom rekla da ona nije bila sklona Željku i da ga je smatrala samovažnim, dok su se oni ubrzo zaljubili i počeli ljubavnu vezu, pa su pokazali da mogu opstati poslije deset godina braka i troje djece, a i u današnje vrijeme profesionalno surađuju.

Izgled od Jovane je uvijek besprijekoran, dok su njeni lepršavi pramenovi jedno od njenih obilježja, dok obično nosi raspuštenu kosu sa mekim kovrčama ili potpuno ravnu, a ovoga puta je odlučila skupiti kosu u punđu, a fanovi su ostali oduševljeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *