Pod hitno je izbacite iz jelovnika, jedna namirnica je glavni uzrok debIjine: Stvara masnoću na stomaku i ugrožava zdravIje

Pod hitno je izbacite iz jelovnika, jedna namirnica je glavni uzrok debIjine: Stvara masnoću na stomaku i ugrožava zdravIje

Moramo da kažemo kako svi želimo izgledati lijepo, malo ko bi volio jesti nezdravo, ali nam je život postao toliko brz. Malo ko ima vremena d asebi spremi obrok koji je zdrav, većinom ljudi jedu nešto usput, na brzinu samo da bi zadovoljili svoje potrebe.

Kako vidite danas pišemo o jednoj namirnici koja nikako nije zdrava za nas, i koja je jedan od glavnih krivaca zašto nam je 70 posto populacije gojazno. Bijeli hljeb, bijeli šećer, bijela tjestenina, smatraju se jako nezdravim namirnicama i naravno da se od toga jako puno goji.

Imamo prilike da vidimo kada neko govori o dijetama , obično kažu da se hljeb izbaci iz upotrebe, kao i šećer i tjestenina. Da li ste vi spremni izbaciti to iz vašeg jelovnika i pokušati smršati, tačnije skinuti višak masnih naslaga sa svog stomaka. Vjerujte da se te namirnice talože samo na stomaku u vidu masnih naslaga, malo ko zna da se jelovnikom može riješiti višak masnih naslaga bez vježbanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *