“Čeka ga paka0 od života” Anđela podivljala, saznala za još jednu Zvezdanovu prevaru i to u spoljnom svijetu: "RazbijaIa je po stanu, on je tu'kao, došla je i policija"

“Čeka ga paka0 od života” Anđela podivljala, saznala za još jednu Zvezdanovu prevaru i to u spoljnom svijetu: “RazbijaIa je po stanu, on je tu’kao, došla je i policija”

Moramo da kažemo kako se o Anđeli pisalo sve i svašta, kako je ranije proganjala neke momke, kako je zbog jegno jer je ostavio slupala auto, a sada se nastavlja taj niz. Oni žive u stanu od Moke, svi to znaju, mediji su posjetili par u tom stanu i oni su rekli kako su sretni i zadovoljni, ali svi su na njoj vidjeli neke modrice, o čemu se ovdje radi?

Spekuliše se po svim straincama na društvenim mrežama kako je on već počeo da je tu’če, a jedna komšina koja živi u toj zgradi je potvrdila da se to čuje, čak je rekla da su stanari jednom zvali policiju. Niko ne smije da se predstavi jer se plaše Zvezdana kako kažu, pa anonimno mogu dosta toga da otkriju.

Navodno je on nju prevari ovan zadruge, dopisivao se s nekom, počela je da Iomi sve po stanu ona je histerična, vrištala je svi su je mogli čuti. Ranije je u tom stanu uvijek bilo kulture, gdje se sve to izgubilo pitaju se stanari?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *