0vo je glavni razlog zašto se debljamo: Jutarnje navike koje 0dmah morate izbaciti - broj tri je najg0ra za cijelo tijeIo

0vo je glavni razlog zašto se debljamo: Jutarnje navike koje 0dmah morate izbaciti – broj tri je najg0ra za cijelo tijeIo

Pretil0st je definitivno prisutna na svakom mogućem koraku i takva su vremena došla, a radi toga nutricionisti stalno ponavljaju da nije bitno koliko puta dnevno jedete nego je bitna količina hrane i da je najbolja opcija da se obroci rasporede na četiri ili 5 manjih obroka.

Također nije nikako dobro da ne pojedete za doručak ništa, a da onda za ručak pojedete neku veliku porciju. Prema mišljenju nutricionista je bitno imati obilan i bogat doručak jer ćete na takav početak dana da imate snage za razne aktivnosti tokom dana, dok je i veoma bitno da imate laganu večeru radi dobrog sna i da pojedete jednu voćku.

Ono što je najg0re za vaše zdravlje i kako se kil0grami lijepe, prema mišljenju nutricionista je to kada ne jedete ništa za doručak, a onda pojedete neku veliku porciju za ručak. Gledajte da vam doručak bude nešto što će vam dati energije za ostatak dana kao što su jaja koja su bogata sa proteinima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *