Bilo me je sram0ta šta će narod reći, sada više nije, p0nosno priznala: Dragana Mirković po prvi put 0tkriIa najintiimnije detalje, koliko je muškaraca imaIa u životu - auu Draganče

Bilo me je sram0ta šta će narod reći, sada više nije, p0nosno priznala: Dragana Mirković po prvi put 0tkriIa najintiimnije detalje, koliko je muškaraca imaIa u životu – auu Draganče

Dragana je godinama na estradnoj sceni i svi su ostali blago rečeno šokirani kada su vidjeli kakvu je izjavu dala za medije. Kako vidite po samom naslovu ona je sada premijerno po prvi put rekla nešto više o svom intiimnom životu.

Kako je Dragana počela svoje izlaganje kaže da se prije stidjela i mislila šta će svijet reći, ali sad aje boli briga jer je shvatila da oni koji te vole,uvijek te vole i brane, a oni koji te ne vole, nikad te voljeti neće i uvijek će izmišljati stvari o tebi.

Ona je rekla kako joj je Toni 4ti muškarac, i zna da se svi smiju i misle da laže, ali je imala samo duge veze i sa Tonijem je znala da je to to i prije udaje. Ona kaže rekla bi da je imala i 20 ali ne može da laže kad nije da sebi na leđa stavlja nešto što nije. Iskreno je rekla, a sada ko će da vjeruje ,hoće, ne opterećuje se kako je istakla i na početku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *