Hit video "Dobar dan, izvolite" Maja Marinković sprema ćevape kod Brajlovića: Mijenja život iz korijena zbog Bilala (Video)

Hit video “Dobar dan, izvolite” Maja Marinković sprema ćevape kod Brajlovića: Mijenja život iz korijena zbog Bilala (Video)

Moramo da kažemo kako je Maja bila u emotivnom odnosu sa Bilalom, ali onda ga je i prevarila. Malo ćemo se vratiti unazad da vas podjestimo. Oni su ušli u vezu, imali su burnu vezu a onda je on povrijedio nogu i morao da iozađe na operaciju, Maja je rekla kako će ga čekati, ali nakon nekolikodana je pala u zagrljaj svom bivšem, Caru. Onda se Bilal vratio ali nije želio da se pomiri s njom, iako je priznao da ima jake emocije.

Bilal je pametan, dobio je veliku podršku širokih narodnih masa, kao aonnimna osoba koja nekoliko mjeseci i nije bila u rijalitiju zbog povrede, zauzeo je veliko treće mjesto, mnogi misle da nema namiještanja da bi pobijedio. On je sada po izlasku stupio u vezu s Majom, rekoa je d amu ne treba rijaliti igra i priča, kako on želi pravu vezu, a onda je odveo u svoj rodni grad sa svojim ocem i sestrom u ćevapčinicu:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=MonXCdvMD8Y&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fekskluziva.ba%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *